dummy

Linea Verde Couscous salaatti ja grillattua parsaa

Ainekset

4 dl          Linea Verde Täysjyvä couscous

4 dl          Vettä

2 kpl       Knorr fond du chef -kasvisliemikuutio

1 kpl       tuoreen limen mehu

2 rkl        ruokaöljyä

1 kpl       Punasipuli kuutioituna

8 kpl       Retiisiä viipaloituna

2 kpl       Porkkanaa ohuina viipaleina

500 g      Parsaa, tuoreita

200g       Eriväristä paprikaa salmiakki kuvioisina

Korianteria, minttua ja tuoretta chiliä silputtuna

 

Keitä vesi ja sulata Knorr fond du chef -kasvisliemi kuutiot veteen. Lisää Linea Verde täysjyvä couscous. Anna turvota 5 min. Lisää öljy ja limemehu ja sekoita couscous irtonaiseksi. Lisää joukkoon punasipuli, paprikat, retiisi- ja porkkanaviipaleet sekä hienonnetut yrtit. Tarkista maku. Grillaa parsoja noin 4-5 minuuttia riippuen paksuudesta. Laita Linea Verde couscous tarjoiluastiaan ja asettele päälle grillatut parsat.

Tarjoa tsatsikin tai humuksen kanssa, lisäksi voit tarjota tuoretta maalaisleipää.

Tulosta sivu

Comments are closed.