Couscous
4 dl Linea Verde Täysjyvä couscous
4 dl vettä
2 kpl Knorr fond du chef -kasvisliemikuutio
1 kpl tuoreen limen mehu
2 rkl ruokaöljyä
1 kpl punasipuli kuutioituna
300 g. paprikaa ( erivärisiä ) suikaleina
Korianteria, minttua ja tuoretta chiliä silputtuna
Keitä vesi ja sulata Knorr fond du chef -kasvisliemikuutiot veteen. Lisää Linea Verde täysjyvä couscous. Anna turvota 5 min. Lisää öljy ja limemehu, sekoita couscous irtonaiseksi. Lisää joukkoon punasipuli, paprikat, chili, minttu ja korianteri.
Surf and Turf
600 g naudan sisäfilettä
12 kpl tiikeriravun pyrstöä kuorineen
12 kpl kampasimpukkaa
suolaa ja pippuria
öljyä grillaamiseen
Kuumenna grilli tai paistinpannu, leikkaa naudan sisäfile neljäksi pihviksi, mausta suolalla ja pippurilla ja grilla pihvit. Laita pihvit vetäytymään folioon käärittynä, ei liian tiukka kääre. Grillaa tiikeriravut 2 min. molemmin puolin ja grillaa kampasimpukat noin minuutin verran, (riippuu paksuudesta). Tarkista salaatin maku ja tarjoile pihvien ja äyriäisten kanssa. Kastikkeeksi sopii raikas tsatsiki-kastike.