• 1/1
  • annos_surfandturf

Linea Verde Couscous-salaatti Surf and Turf

Couscous

4 dl         Linea Verde Täysjyvä couscous

4 dl         vettä

2 kpl       Knorr fond du chef -kasvisliemikuutio

1 kpl       tuoreen limen mehu

2 rkl       ruokaöljyä

1 kpl       punasipuli kuutioituna

300 g.    paprikaa ( erivärisiä ) suikaleina

Korianteria, minttua ja tuoretta chiliä silputtuna

Keitä vesi ja sulata Knorr fond du chef -kasvisliemikuutiot veteen. Lisää Linea Verde täysjyvä couscous. Anna turvota 5 min. Lisää öljy ja limemehu, sekoita couscous irtonaiseksi. Lisää joukkoon punasipuli, paprikat, chili, minttu ja korianteri.

 

Surf and Turf

600 g    naudan sisäfilettä

12 kpl    tiikeriravun pyrstöä kuorineen

12 kpl    kampasimpukkaa

suolaa ja pippuria

öljyä grillaamiseen

Kuumenna grilli tai paistinpannu, leikkaa naudan sisäfile neljäksi pihviksi, mausta suolalla ja pippurilla ja grilla pihvit. Laita pihvit vetäytymään folioon käärittynä, ei liian tiukka kääre. Grillaa tiikeriravut 2 min. molemmin puolin ja grillaa kampasimpukat noin minuutin verran, (riippuu paksuudesta). Tarkista salaatin maku ja tarjoile pihvien ja äyriäisten kanssa. Kastikkeeksi sopii raikas tsatsiki-kastike.

Tulosta sivu

Comments are closed.