LineaVerde

Linea Verde on laadukas Välimeren alueen ruokabrändi. Tehtävänämme on tarjota nautinnollisia hetkiä perheen ja ystävien kanssa terveellisen, herkullisen ja nopeasti valmistettavan ruuan parissa. Tuotteemme ovat valmistettu parhaista raaka-aineista ja tarkasti valvotuissa olosuhteissa. Haluamme tuoda suomalaiseen ruokakulttuuriin raikkaan tuulahduksen aineksilla, jotka ovat olleet muualla maailmassa hyväksi todettuja jo tuhansia vuosia.

Mitä couscous on?

Coussous tai suomalaisittain kuskus, on muinaisten berberikansojen herkkuruokaa Pohjois-Afrikasta. Toisen teorian mukaan kuskusta olisi valmistettu Lähi-Idässä jo Aabrahamin päivinä. On myös esitetty, että kuskuksen alkuperä olisi muinaisessa Karthagossa, nykyisen Tunisian alueella. Joka tapauksessa tätä mainiota ruokaa on valmistettu jo tuhansia vuosia ympäri maailmaa!

Kuskus on ruuan lisäke, jota tarjotaan riisin, perunan tai pastan sijaan lihan, kalan tai kasvisten kanssa. Kuskusista valmistetaan myös leipää. Ero valmistuksessa vaikkapa riisiin tai perunaan on, että sitä ei tarvitse keittää. Kiehautettu vesi riittää. Näin ollen kuskusin valtteja ovat terveellisyys sekä nopea ja vaivaton valmistus.

Kuskus valmistetaan useimmiten durum-vehnästä, mutta myös ohra, hirssi ja maissi ovat yleisiä raaka-aineita. Terveellisimmillään kuskus on bulgur-vehnästä valmistettuna. Bulgur sisältää enemmän mineraaleja ja vitamiineja kuten B-vitamiineja, K-vitamiinia, fosforia, rautaa, mangaania ja proteiinia, kuin esim. vaihtoehtoiset elintarvikkeet riisi ja pasta. Rikkaan ravintoarvopitoisuutensa ansiosta Linea Verde Oriental Bulgur on suositeltava vaihtoehto terveellistä tai kasvisruokavaliota noudattaville!

Kuskusista on moneksi – blogistamme löydät uusimmat ja herkullisimmat kuskusreseptit, vinkit ja tarjoiluehdotukset.

Mikäli haluat saada lisätietoja Linea Verde -brändistä, tuotteistamme tai antaa palautetta niin ota yhteyttä tai soita numeroon +358 9 2709 2990.