Medelhavsmatens mångsidighet och gröna traditioner

Linea Verde – produkterna bygger på Medelhavsmattraditioner. Vi vill erbjuda hälsosamma och läckra maträtter, som är snabba och förmånliga att tillreda. Då du väljer våra produkter, njuter du av mat av högsta kvalitet, som smakar gott och inspirerar till diskussioner. Couscous, som ännu är okänd för en del finländare, är ett bra substitut för potatis, pasta eller ris. Förutom, att couscous erbjuder en ny kulinarisk upplevelse, är den mångsidig och enkel att tillreda.
Classic Medium Couscous är ett bra exempel på detta. Produkten är tillverkad av durum mjöl, ångkokt på förhand och blir färdig på endast 5 minuter!
Matvanorna och livsstilen i Medelhavsområdet anses vara bland de hälsosammaste i världen och baserar sig på daglig motionering, lokala råvaror och minimering av industriell processering av råvarorna. Gemensamma måltider, umgänge med familj och vänner uppskattas i medelhavskulturen. Det kan sen vara fråga om ett snabbt mellanmål eller en måltid som kan vara i timmar.
Regionens matvanor har även ansetts minska risken för hjärtsjukdomar och undersökningar från området har redan i årtionden påvisat Europas lägsta frekvens för cancer- och kranskärlssjukdomar. Människans förväntade livslängd är också större än i övriga delar av vår världsdel. Om du uppskattar dylika värden uppmanar vi till närmare bekantskap med vår produkt Organic Luomu Couscous.