classiccouscous

Classic Medium Couscous

Coussous tai suomalaisittain kuskus, on alkujaan berberikansojen herkkuruokaa Pohjois-Afrikasta. Perinteisesti couscousia valmistettiin parhaasta durum-vehnästä käsin pyöritellen. Linea Verde Coussous tehdään tarkkaan valikoiduista raaka-aineista kaikkein tiukimpia puhtaussääntöjä noudattaen. Linea Verde on tälle laadulle antanut nimen Classic, koska durum-vehnästä tehtynä se soveltuu monipuolisesti erilaisiin kasvisruokiin tai vaikkapa kanan lisukkeeksi. Se käy myös mainiosti riisin vaihtoehtona ja on nopea valmistaa, koska Linea Verde Couscous, toisin kuin riisi, ei vaadi kuin veden keittämistä.

Classic Medium Coussous valmistuu noin viidessä minuutissa!

organiccouscous

Organic Luomu Couscous

Couscous tai suomalaisittain kuskus, on alkujaan berberikansojen herkkuruokaa Pohjois-Afrikasta. Perinteisesti couscousia valmistettiin parhaasta durum-vehnästä käsin pyöritellen. Linea Verde Couscous tehdään tarkkaan valikoiduista raaka-aineista kaikkein tiukimpia puhtaussääntöjä noudettaen. Linea Verde on tälle laadulle antanut nimen Organic, koska raaka-aineiden viljelyyn ilman keinolannotteita on kiinnitetty aivan erityistä huomiota. Se sopii erinomaisesti erilaisiin kasvisruokiin tai vaikkapa kanan lisukkeeksi. Sitä voi käyttää riisin vaihtoehtona ja on nopea valmistaa, koska Linea Verde Organic Couscous, toisin kuin riisi, ei vaadi kuin veden keittämistä.

Organic Luomu Couscous valmistuu noin viidessä minuutissa!

classicbulgur

Oriental Bulgur

Tälle laadulle Linea Verde on antanut nimen Oriental johtuen vehnän alkuperästä. Bulgur-vehnää on perinteisesti käytetty Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa. Linea Verde Oriental Bulgur suurimot valmistetaan murskatuista vehnänjyvistä. Vehnänjyvät esikeitetään ja kuivataan ennen murskausta. Linea Verde Oriental Bulgur sisältää runsaasti mineraaleja ja mineraaleja ja vitamiineja kuten B- ja K-vitamiinia, fosforia, rautaa, mangaania ja proteiineja – enemmän, kuin vaihtoehtoiset elintarvikkeet esim. riisi ja pasta yleensä. Sitä voi käyttää riisin tai pastan vaihtoehtona ja on nopea valmistaa, koska Linea Verde Oriental Bulgur, toisin kuin esim. riisi, ei vaadi kuin veden keittämistä.

Oriental Bulgur on terveellisin tuotteemme!

täysjyväpieni

Whole Wheat Täysjyvä Couscous

Couscous tai suomalaisittain kuskus, on alkujaan berberikansojen herkkuruokaa Pohjois-Afrikasta. Perinteisesti couscousia valmistettiin parhaasta durumvehnästä käsin pyöritellen. Linea Verde Täysjyvä Coussous tehdään tarkkaan valikoiduista raaka-aineista kaikkein tiukimpia puhtaussääntöjä noudattaen. Terveellinen ja kuitupitoinen Linea Verde Täysjyvä soveltuu monipuolisesti erilaisiin kasvisruokiin tai vaikkapa kanan lisukkeeksi. Couscousia käytetään riisin vaihtoehtona ja ruokaisissa salaateissa. Se on nopea valmistaa, koska Linea Verde Täysjyvä Couscous ei vaadi kuin veden keittämistä.

Täysjyvä Couscous valmistuu noin 5 minuutissa!

Humus Tahini_a pieni

Hummus Tahini kikhernetahna  

Hummus on kikherneistä ja seesaminsiemenistä valmistettu tahna, jota on käytetty Lähi-idässä jo vuosituhansia. Linea Verde Hummus Tahini sopii levitteeksi leivän päälle joko sellaisenaan tai hiukan jatkettuna. Suussa sulavan levitteen siitä saa lisäämällä perusmassaan hiukan sitruunamehua ja seesaminöljyä ja koristele massa lehtipersiljalla. Tarjoile maukas hummus tahini oliiviöljyn kera. Proteiinipitoinen hummus tahini sopii myös kasvissyöjille. Ainesosat: Kikherne, seesamitahna,… Read Hummus Tahini kikhernetahna   »

Falafel pyörykkä pieni (1)

Falafel kasvispyörykät

Falafel on Lähi-idästä kotoisin oleva pavuista tai kikherneistä valmistettu friteerattu pyörykkä. Ruokalaji on lähtöisin Egyptistä, mutta se suosittu Lähi-idän maissa. Linea Verde Falafel kasvispyöryköiden valmistuksessa on käytetty favapapujen lisäksi sipulia, persiljaa, valkosipulia ja suolaa. Ainekset sekoitetaan veteen ja tahnasta tehdään pyöryköitä, jotka uppopaistetaan rasvassa. Linea Verde Falafel kasvispyörykät tarjotaan pitaleivän, salaatin, hummustahini-kastikkeen kanssa tai pohjoismaisittain… Read Falafel kasvispyörykät »

Mieto kreikkalainen pepperoni

Mieto Kreikkalainen Pepperoni

Linea Verde mieto kreikkalainen Pepperoni on Jalapeñon kaltainen pitkä paprika. Pepperoneissa on mieto, makea maku. Pepperoneja käytetään salaateissa, kebabeissa ja pizzoissa. Ainesosat: Pepperoni, vesi, suola, etikka, happamuudensäätöaineet (E330) sitruunahappo, säilöntäaineet (E211) bentsoehappo, (E224) kaliummetabisulfiitti