LineaVerde

Linea Verde on laadukas Välimeren alueen ruokabrändi. Tehtävänämme on tarjota nautinnollisia hetkiä perheen ja ystävien kanssa terveellisen, herkullisen ja nopeasti valmistettavan ruuan parissa. Tuotteemme on valmistettu parhaista raaka-aineista tarkasti valvotuissa olosuhteissa. Haluamme tuoda suomalaiseen ruokakulttuuriin raikkaan tuulahduksen aineksilla, jotka ovat olleet muualla maailmassa hyväksi todettuja jo tuhansia vuosia. Linea Verde tuo keittiöösi parhaimmat palat Välimeren… Read LineaVerde »

Linea Verde on laadukas Välimeren alueen ruokabrändi. Tehtävänämme on tarjota nautinnollisia hetkiä perheen ja ystävien kanssa terveellisen, herkullisen ja nopeasti valmistettavan ruuan parissa. Tuotteemme on valmistettu parhaista raaka-aineista tarkasti valvotuissa olosuhteissa. Haluamme tuoda suomalaiseen ruokakulttuuriin raikkaan tuulahduksen aineksilla, jotka ovat olleet muualla maailmassa hyväksi todettuja jo tuhansia vuosia.

Linea Verde tuo keittiöösi parhaimmat palat Välimeren maiden ruokakulttuuria. Välimeren maiden ruokakulttuurissa periytyvät terveelliset ruokailutottumukset, joita me Linea Verdellä haluamme vaalia. Ruokakulttuurissa yhdistyvät raaka-aineiden tuoreus sekä runsaasti käytetyt vihannekset, kasvikset ja juurekset. Välimeren maiden ruokakulttuuri tunnetaan kaikkialla maailmassa, ja sen on sanottu olevan terveellisin ruokavalio maailmassa.

Haluamme Linea Verdellä tarjota raaka-aineita, joiden avulla kasvisruoan valmistus on helppoa ja herkullista. Kaiken ruoan ei tarvitse olla kasviperäistä, mutta haluamme tarjota kasviperäisiä vaihtoehtoja ja lisukkeita vihreämmän aterian valmistamiseen. Linea Verden tuotteet tekevät kasviperäisen ruoan valmistamisesta helppoa ja herkullista. Haluamme tarjota tuotteita, joilla oman ruokavalion kasviperäisyyttä voi lisätä ja joilla kasviperäisen ruoan valmistus on mahdollisimman yksinkertaista ja nopeaa, mutta kuitenkin maukasta.

Etsitkö ideoita ja inspiraatiota välimerellisiin ruokiin?

Välimeren keittiön reseptejä - löydät blogistamme uusimmat ja herkullisimmat reseptit, vinkit ja tarjoiluehdotukset.

Mikäli haluat saada lisätietoja Linea Verde -brändistä, tuotteistamme tai antaa palautetta niin ota yhteyttä tai soita numeroon +358 9 2709 2990.