CLASSIC MEDIUM COUSCOUS -Perinteinen-

Coussous tai suomalaisittain kuskus, on alkujaan berberikansojen herkkuruokaa Pohjois-Afrikasta. Perinteisesti couscousia valmistettiin parhaasta durum-vehnästä käsin pyöritellen. 
Linea Verde Medium Coussous tehdään tarkkaan valikoiduista raaka-aineista kaikkein tiukimpia puhtaussääntöjä noudattaen. Linea Verde on antanut tälle laadulle nimen Classic, koska durum-vehnästä tehtynä se soveltuu monipuolisesti erilaisiin kasvisruokiin tai vaikkapa kanan lisukkeeksi. Se käy myös mainiosti riisin vaihtoehtona ja on nopea valmistaa, koska Linea Verde Couscous ei vaadi kuin veden keittämistä. 

Classic Medium Coussous valmistuu noin viidessä minuutissa!

ORGANIC MEDIUM COUSCOUS -Luomu-

Linea Verde organic medium Couscous tehdään tarkkaan valikoiduista luomu raaka-aineista kaikkein tiukimpia puhtaussääntöjä noudettaen. Linea Verde on antanut tälle laadulle nimen Organic, koska raaka-aineiden viljelyyn, ilman keinolannotteita, on kiinnitetty aivan erityistä huomiota. 

Voit käyttää Linea Verde Organic Medium Couscousia vaihtoehtona pastalle, riisille ja perunalle. Se on nopea valmistaa, koska Linea Verde Couscous ei vaadi kuin veden keittämisen. Mausta keitinvesi suosikki yrteillä ja mausteilla tai lisää hieman puristettua appelsiinimehua.

Organic Luomu Couscous valmistuu noin viidessä minuutissa!

CLASSIC BULGUR -Oriental-

Bulgurilla tarkoitetaan vehnästä valmistettuja suurimoita, jota on perinteisesti käytetty Välimeren ja Lähi-idän keittiöissä.

Linea Verde Bulgur suurimot valmistetaan murskatuista vehnänjyvistä, jotka esikeitetään ja kuivataan ennen murskausta. Oriental nimi kuvastaa tuotteen itämaisuutta ja vehnän alkuperää. 

Linea Verde Classic Bulguria voit käyttää pastan, riisin tai perunoiden vaihtoehtona ja se sopii hyvin myös salaatteihin. Bulguria voit käyttää niin pihveissä kuin kasvisruoan täytteenä. Linea Verde Classic Bulgur on nopea valmistaa, koska se ei vaadi vedessä keittämistä. Keitinveteen kannattaa lisätä mausteita tai puristaa mausteeksi appelsiinimehua, jolloin saat bulguriin hyvän lisämaun.

WHOLE WHEAT COUSCOUS -Täysjyvä-

Linea Verde Whole Wheat couscous on täysjyvävehnästä valmistettua couscousia, joka tehdään tarkkaan valikoiduista raaka-aineista kaikkein tiukimpia puhtaussääntöjä noudattaen. Täysjyväviljassa on noin 80 %:a enemmän kuitua kuin valkoisissa jauhoissa, joista on poistettu jyvän kuori ja alkio. Kuoren ja alkion poistamisen yhteydessä myös suurin osa vitamiineista, kivennäisaineista sekä fenolisista yhdisteistä menetetään. Siksi Linea Verde täysjyvä couscous sisältääkin runsaasti kuitua.

Whole Wheat Couscous valmistuu noin viidessä minuutissa!

HUMMUS TAHINI -Kikhernetahna-

Linea Verde Hummus Tahini on kikherneistä ja seesaminsiemenistä valmistettu tahna, jota on käytetty Välimeren ruokavaliossa jo vuosituhansia. Maukas Hummus Tahini sopii levitteeksi leivän päälle joko sellaisenaan tai öljyllä jatkettuna. Suussa sulavan levitteen saat lisäämällä perusmassaan hiukan sitruunamehua ja seesaminöljyä. Proteiinipitoinen tahna sopii dippikastikkeeksi kasviksille ja on myös erinomainen kastike niin kalalle, lihalle kuin kanalle.

Valmis sellaisenaan!

FALAFEL PYÖRYKKÄ -Kasvis-

Falafel on Lähi-idästä kotoisin oleva pavuista tai kikherneistä valmistettu friteerattu pyörykkä. Ruokalaji on lähtöisin Egyptistä, mutta se suosittu Lähi-idän maissa. Linea Verde Falafel kasvispyöryköiden valmistuksessa on käytetty favapapujen lisäksi sipulia, persiljaa, valkosipulia ja suolaa. Ainekset sekoitetaan veteen ja tahnasta tehdään pyöryköitä, jotka uppopaistetaan rasvassa. Linea Verde Falafel kasvispyörykät tarjotaan pitaleivän, salaatin, hummustahini-kastikkeen kanssa tai pohjoismaisittain riisin tai ranskalaisten perunoiden kanssa.

PEPPERONI -Mieto Kreikkalainen Pepperoni-

Linea Verde mieto kreikkalainen Pepperoni on Jalapeñon kaltainen pitkä paprika. Vihreä Pepperoni on ehkä tavallisin mieto chilipaprika, jota käytetään välimeren ruokavaliossa. Linea Verde miedoissa kreikkalaisissa Pepperoneissa on makea, mieto maku. Voit käyttää niitä salaateissa, kebabeissa tai pizzoissa.

QUINOA – Templo De La Luna Prima

Quinoa eli kvinoa on kuitu- ja proteiinipitoinen terveellinen vaihtoehto esimerkiksi riisille ja pastalle. Se on Etelä-Amerikasta lähtöisin oleva ikivanha inkojen viljelykasvi, jota on viljelty Andeilla tuhansien vuosien ajan. Kvinoa on luonnostaan gluteenitonta ja sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Linea Verde Quinoa sopii hyvin niin salaatteihin, keittoihin, paistoksiin, kuin smoothieihin. Yhtä hyvin voit valmistaa guinoasta vaikkapa herkullisen puuron tai… Read QUINOA – Templo De La Luna Prima »