Oriental Bulgur

Tälle laadulle Linea Verde on antanut nimen Oriental johtuen vehnän alkuperästä. Bulgur-vehnää on perinteisesti käytetty Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa. Linea Verde Oriental Bulgur suurimot valmistetaan murskatuista vehnänjyvistä. Vehnänjyvät esikeitetään ja kuivataan ennen murskausta. Linea Verde Oriental Bulgur sisältää runsaasti mineraaleja ja mineraaleja ja vitamiineja kuten B- ja K-vitamiinia, fosforia, rautaa, mangaania ja proteiineja – enemmän, kuin vaihtoehtoiset elintarvikkeet esim. riisi ja pasta yleensä. Sitä voi käyttää riisin tai pastan vaihtoehtona ja on nopea valmistaa, koska Linea Verde Oriental Bulgur, toisin kuin esim. riisi, ei vaadi kuin veden keittämistä.

Oriental Bulgur on terveellisin tuotteemme!

Valmistusohjeet:

  1. Keitä vesi, öljy ja suola kasarissa.Ota kasari pois levyltä.
  2. Sekoita ja lisää Bulgur joukkoon.
  3. Anna turvota kannen alla n. 8 min.
  4. Nosta sivuun levyltä n. 2 min. Sekoita irtonaiseksi ennen tarjoilua.

Blogistamme löydät uusimmat ja herkullisimmat kuskusreseptit, vinkit ja tarjoiluehdotukset.

  • Ravintosisältö/100g:
  • Energia1440 kj / 342 kcal
  • Proteiinia11,5 g
  • Hiilihydraatteja68 g
  • Rasvaa1,5 g
  • Kuitua10 g
  • Yksi annos (62,5 g) sisältää:
  • Energiaa213 kcal (10 % *)
  • Proteiinia7 g (14 % *)
  • Hiilihydraatteja43 g (16 % *)
  • Rasvaa0,9 g (1 % *)
  • Ravintokuitua6 g (25 % *)
  • Natriumia6 mg (<1 % *)
  • *Aikuisen viittellisestä päiväsaannista (GDA)
Tulosta sivu