Makujen juhlaa pääsiäisenä

Rakentuuko sinunkin pääsiäismenusi klassikkoruoista? Lammasta, karitsaa, mämmiä ja pashaa vai uudempia makuja? Pääsiäisenä on aikaa nauttia hyvästä ruoasta ja yhdessäolosta. Kevään suurin ruokajuhla antaa syyn herkutella. Me Linea Verdellä valmistamme pääsiäismenun klassisista herkuista: alkuun guacamolella täytettyjä kananmunia, pääruoaksi kahvilla maustettua lammasta kvinoapedillä ja jälkiruoaksi raikasta passionpashaa.

Värikäs Bulgur – salaatti

Harmaakin päivä saa väriä, kun valmistat ihanan herkullisen salaatin bulgurista, porkkanasta, raitajuuresta ja bataatista. Tässä värikkäässä bulgursalaatissa hehkuvat oranssin, pinkin ja vihreän sävyt. Color your day! 4 dl keitettyä Linea Verde bulguria 100g paahdettua porkkanaa 100g paahdettua palsternakkaa 150g paahdettua perunaa 150g paahdettua bataattia 50g paahdettua raitajuurta Tomaattia Muutama valkosipulinkynsi Pieni pala punaista chiliä Lehtipersiljaa ja rosmariinia Keitä bulgur kypsäksi. Aseta lohkotut juurekset uunipellille. Mausta suolalla ja pippurilla. Pilko chili ja…

Linea Verde Couscoussalaatti Surf and Turf

Surf & Turf! Pihviä ja mereneläviä Nyt grillataan kuin australialaiset! Surf & turf -tyylillä samassa grillissä kypsyvät mehevät pihvit ja maukkaat merenelävät. Surf & turf on nimitys annokselle, jossa yhdistellään lihaa ja kalaa tai äyriäisiä. Ota mallia grillaukseen toiselta puolelta maapalloa ja nauti australialaiseen tapaan samalla lautasella pihviä ja meren antimia!

Linea Verde Couscoussalaatti ja grillattua parsaa

Kesällä tankoparsat pääsevät salaatin joukkoon grillattuna. Mukaan keitetään herkullista Linea Verde couscousia ja makua antamaan sekaan laitetaan porkkanaa, paprikaa ja retiisiä. Salaatin viimeistelee lime, chili ja runsas määrä yrttejä. Parsa-couscoussalaatti voidaan nauttia sekä lämpimänä että kylmänä. Gluteenittoman version saat, kun vaihdat couscousin quinoaan. Nam!