Makujen juhlaa pääsiäisenä

Rakentuuko sinunkin pääsiäismenusi klassikkoruoista? Lammasta, karitsaa, mämmiä ja pashaa vai uudempia makuja? Pääsiäisenä on aikaa nauttia hyvästä ruoasta ja yhdessäolosta. Kevään suurin ruokajuhla antaa syyn herkutella. Me Linea Verdellä valmistamme pääsiäismenun klassisista herkuista: alkuun guacamolella täytettyjä kananmunia, pääruoaksi kahvilla maustettua lammasta kvinoapedillä ja jälkiruoaksi raikasta passionpashaa.

Maukkaan salaatin ABC

Koosta salaatti oikein, jolloin se täyttää, on maukasta ja ravinteikasta sekä juurtuu ruokavalioosi kuin itsestään. Tässä muutama vinkki; Valitse lautasellesi aina tummanvihreää salaattia, sillä niissä on parhaimmat ravintoarvot. Tallaisia salaatteja ovat mm. roomansalaatti, pinaatti, tammenlehväsalaatti ja rucola. Lisää reilusti proteiinia. Se lisää salaatin ruokaisuutta ja pitää nälän loitolla pidempään. Proteiinilisä voi hyvin olla kvinoaa, täysjyvä cous cousta tai bulguria. Niiden lisäksi perinteiset kana, kala ja liha tai pähkinät, siemnet ja…

Quinoa -vihersmoothie

Tunnetko itsesi alavireiseksi? Tee virkistävä quinoa-smoothie aamiaiseksi ja saat lisää vireyttä päivääsi. Sekaan pinaattia, salaattia ja inkivääriä, ja mausteeksi tuoreita yrttejä. Energiset vihersmoothiet ovat loistava tapa nauttia arvokkaita ravinteita helposti päivittäin! Lisäämällä quinoaa smothieen, saat erittäin ravintorikkaan ja kuitupitoisen juoman.