Classic Medium Couscous

Couscous tai suomalaisittain kuskus, on alkujaan berberikansojen herkkuruokaa Pohjois-Afrikasta. Perinteisesti couscousia valmistettiin parhaasta durum-vehnästä käsin pyöritellen. Linea Verde Coussous tehdään tarkkaan valikoiduista raaka-aineista kaikkein tiukimpia puhtaussääntöjä noudattaen. Linea Verde on tälle laadulle antanut nimen Classic, koska durum-vehnästä tehtynä se soveltuu monipuolisesti erilaisiin kasvisruokiin tai vaikkapa kanan lisukkeeksi. Se käy myös mainiosti riisin vaihtoehtona ja on nopea valmistaa, koska Linea Verde Couscous, toisin kuin riisi, ei vaadi kuin veden keittämistä.

Classic Medium Coussous valmistuu noin viidessä minuutissa!

Valmistusohjeet:

  1. Keitä vesi, öljy ja suola kasarissa.
  2. Ota kasari pois levyltä.
  3. Sekoita ja lisää Couscous joukkoon.
  4. Anna turvota kannen alla n. 5 min.
  5. Sekoita Couscous irtonaiseksi ennen tarjoilua.

Blogistamme löydät uusimmat ja herkullisimmat kuskusreseptit, vinkit ja tarjoiluehdotukset.

  • Ravintosisältö/100g:
  • Energia1429 kj / 337 kcal
  • Proteiinia11,5 g
  • Hiilihydraatteja69 g
  • Rasvaa1 g
  • Kuitua4 g
  • Yksi annos (62,5 g) sisältää:
  • Energiaa213 kcal (10 % *)
  • Proteiinia7 g (14 % *)
  • Hiilihydraatteja43 g (16 % *)
  • Rasvaa0,9 g (1 % *)
  • Ravintokuitua2,5 g (10 % *)
  • Natriumia2,5 mg (<1 % *)
  • *Aikuisen viittellisestä päiväsaannista (GDA).
Tulosta sivu