Kreikkalainen salaatti on klassikko ympäri maailmaa. Se sopii alkuruoaksi tai kevyeksi lounaaksi. Kreikkalaisen salaatin tärkeimmät raaka-aineet ovat kurkku, tomaatti, sipuli, vihreä paprika ja fetajuusto. Lisäsimme salaattiin Linea Verde bulguria, jolloin saimme salaatista hieman ruokaisamman. Rikkaan ravintoarvopitoisuutensa ansiosta Linea Verde Bulgur on tervellinen lisä salaattiin.
Avainsana: Kurkku
Katkarapuvartaat punaisella pestokastikkeella kurkun ja couscoussalaatin kera
Maustettu Linea Verde Couscous 4 dl Keitetty Linea Verde Couscous 1 tl Kurkuma 1 rkl Ruokaöljy Suola Sekoita ainekset yhteen kulhossa ja mausta suolalla. Punainen Pestokastike 2 rkl Punainen pesto 1 rkl Tomaattipyree 4 rkl Ruokaöljy 5 tl Chilijauhe Sekoita kaikki aineet yhteen. Katkarapuvarras 200 g Isoja katkarapuja 4 kpl Varrastikkuja Lävistä jokaiseen varrastikkuun 3-4 katkarapua ja marinoi ne punaisella pesto kastikkeella. Grillaa kuumalla pannulla 2-3 minuuttia. Tuorekurkkusalaatti 300 g…