Kreikkalainen salaatti fetan ja bulgurin kera

Kreikkalainen salaatti on klassikko ympäri maailmaa. Se sopii alkuruoaksi tai kevyeksi lounaaksi. Kreikkalaisen salaatin tärkeimmät raaka-aineet ovat kurkku, tomaatti, sipuli, vihreä paprika ja fetajuusto. Lisäsimme salaattiin Linea Verde bulguria, jolloin saimme salaatista hieman ruokaisamman. Rikkaan ravintoarvopitoisuutensa ansiosta Linea Verde Bulgur on tervellinen lisä salaattiin.

Katkarapuvartaat punaisella pestokastikkeella kurkun ja couscoussalaatin kera

Maustettu Linea Verde Couscous 4 dl Keitetty Linea Verde Couscous 1 tl Kurkuma 1 rkl Ruokaöljy Suola Sekoita ainekset yhteen kulhossa ja mausta suolalla. Punainen Pestokastike 2 rkl Punainen pesto 1 rkl Tomaattipyree 4 rkl Ruokaöljy 5 tl Chilijauhe Sekoita kaikki aineet yhteen. Katkarapuvarras 200 g Isoja katkarapuja 4 kpl Varrastikkuja Lävistä jokaiseen varrastikkuun 3-4 katkarapua ja marinoi ne punaisella pesto kastikkeella. Grillaa kuumalla pannulla 2-3 minuuttia. Tuorekurkkusalaatti 300 g…