Kesällä tankoparsat pääsevät salaatin joukkoon grillattuna. Mukaan keitetään herkullista Linea Verde couscousia ja makua antamaan sekaan laitetaan porkkanaa, paprikaa ja retiisiä. Salaatin viimeistelee lime, chili ja runsas määrä yrttejä. Parsa-couscoussalaatti voidaan nauttia sekä lämpimänä että kylmänä. Gluteenittoman version saat, kun vaihdat couscousin quinoaan. Nam!
Avainsana: Tzatziki
Yrtticouscous grillatun broilerin ja tzatzikin kera
Sekoita kurkumalla ja mintulla maustettu Linea Verde Couscous kulhossa ja tarjoile se grillatun broilerin kanssa. Lisäksi raikasta tzatziki kastiketta ja kesäinen ruoka on valmis. Nopeasti valmistuva yrtticouscous sopii piknikevääksi tai kesän juhlien noutopöytään. Mehevät broilerfileet kypsyvät grillissä ja couscous valmistuu vaivatta muutamassa minuutissa. Täydellistä ja lopputulos on maukas ja ruokaisa!