Surf & Turf! Pihviä ja mereneläviä Nyt grillataan kuin australialaiset! Surf & turf -tyylillä samassa grillissä kypsyvät mehevät pihvit ja maukkaat merenelävät. Surf & turf on nimitys annokselle, jossa yhdistellään lihaa ja kalaa tai äyriäisiä. Ota mallia grillaukseen toiselta puolelta maapalloa ja nauti australialaiseen tapaan samalla lautasella pihviä ja meren antimia!
Linea Verde Couscoussalaatti ja grillattua parsaa
Kesällä tankoparsat pääsevät salaatin joukkoon grillattuna. Mukaan keitetään herkullista Linea Verde couscousia ja makua antamaan sekaan laitetaan porkkanaa, paprikaa ja retiisiä. Salaatin viimeistelee lime, chili ja runsas määrä yrttejä. Parsa-couscoussalaatti voidaan nauttia sekä lämpimänä että kylmänä. Gluteenittoman version saat, kun vaihdat couscousin quinoaan. Nam!
Couscoussalaatti vuohenjuuston ja tuoreiden marjojen kera
Linea Verde Couscous-vuohenjuustosalaatti on ruokaisa lounas, jonka kruunaa paseerattu vadelma. Tuoreet marjat ja pecan pähkinät antavat salaatille rapsakkuutta. Salaatti soveltuu mainiosti myös evääksi töihin, sillä salaattia ei tarvitse lämmittää. Ruokaisa salaatti pitää nälän loitolla ja saat siitä mukavasti puhtia päivään.
Yrtticouscous grillatun broilerin ja tzatzikin kera
Sekoita kurkumalla ja mintulla maustettu Linea Verde Couscous kulhossa ja tarjoile se grillatun broilerin kanssa. Lisäksi raikasta tzatziki kastiketta ja kesäinen ruoka on valmis. Nopeasti valmistuva yrtticouscous sopii piknikevääksi tai kesän juhlien noutopöytään. Mehevät broilerfileet kypsyvät grillissä ja couscous valmistuu vaivatta muutamassa minuutissa. Täydellistä ja lopputulos on maukas ja ruokaisa!
Kreikkalainen salaatti fetan ja bulgurin kera
Kreikkalainen salaatti on klassikko ympäri maailmaa. Se sopii alkuruoaksi tai kevyeksi lounaaksi. Kreikkalaisen salaatin tärkeimmät raaka-aineet ovat kurkku, tomaatti, sipuli, vihreä paprika ja fetajuusto. Lisäsimme salaattiin Linea Verde bulguria, jolloin saimme salaatista hieman ruokaisamman. Rikkaan ravintoarvopitoisuutensa ansiosta Linea Verde Bulgur on tervellinen lisä salaattiin.
Katkarapuvartaat punaisella pestokastikkeella kurkun ja couscoussalaatin kera
Maustettu Linea Verde Couscous 4 dl Keitetty Linea Verde Couscous 1 tl Kurkuma 1 rkl Ruokaöljy Suola Sekoita ainekset yhteen kulhossa ja mausta suolalla. Punainen Pestokastike 2 rkl Punainen pesto 1 rkl Tomaattipyree 4 rkl Ruokaöljy 5 tl Chilijauhe Sekoita kaikki aineet yhteen. Katkarapuvarras 200 g Isoja katkarapuja 4 kpl Varrastikkuja Lävistä jokaiseen varrastikkuun 3-4 katkarapua ja marinoi ne punaisella pesto kastikkeella. Grillaa kuumalla pannulla 2-3 minuuttia. Tuorekurkkusalaatti 300 g…